ESITTELY

Halusimme luoda verkkovalmennukset, jotka eivät vie kauaa aikaa, ovat tehokkaita ja turvallisia sekä niiden vaikutus kestää pitkään. Valmennuksien videot ovat selkeitä ja harjoitukset on helppo tehdä niiden mukana. 

Emme arvaile harjoituksien tehoa tai turvallisuutta, vaan olemme fysioterapeutteja kuunnellen koonneet verkkovalmennukset, jotta varmistamme turvallisuuden, soveltuvuuden ja tehokkuuden. Tämä siksi, jotta Sinä saat parhaan mahdollisen avun.

Et tarvitse kuntoiluvälineitä tai kuntosalin jäsenyyttä valmennuksien harjoitteisiin. Osassa harjoituksissa apuvälineenä käytät pientä pyyhettä tai tyynyliinaa.

 
 
 
niska.jpg

NISKA JA HARTIASEUTU

Hoida ja ennaltaehkäise niska-hartiaseudun oireita. Ylävartalo tuntuu jäykältä ja ajoittainen tai jatkuva päänsärky häiritsee, myöskään uni ei ole levollista. Näihin ongelmiin niska-hartiaseudun verkkovalmennus on loistava keino löytää helpotusta ja apua. Kaula, niska, hartiat ja kädet saavat 4 viikon aikana uuden tunteen, kun lyhyillä harjoituksilla poistetaan oireet ja aktivoidaan pienetkin tukilihakset.

Valmennus sisältää yhteensä 21 videota eteneväksi 4 viikon harjoitesarjana tai tehtäväksi erikseen itselle sopivina harjoitteina.

Lue lisää

 
selka2.jpg

SELKÄ

Hyvästele alaselän vaivat

Selän verkkovalmennuksella helpotat ja ennaltaehkäiset selän oireilua.

Valmennuksen harjoitteilla selän liikkuvuutta lisätään lempeästi ja vahvistetaan tukilihaksistoa.

Vetreä ja vahva selkä myös pysyy oireettomampana. 

Lue lisää

 
raskaus1.jpg

RASKAUSAIKA ja synnytyksestä palautuminen (Tulossa joulukuussa)

Oikeanlainen harjoittelu raskausaikana on turvallista ja auttaa ylläpitämään jaksamista. Myös synnytyksestä on mahdollista palautua nopeammin. 

Verkkovalmennuksen on luonut raskausaikaan erikoistunut fysioterapeutti. Valmennuksessa saat valmiit harjoittelut, joita on helppo tehdä videon mukana.

Valmennus ylläpitää jaksamistasi, helpottaa synnytykseen valmistautumista ja auttaa sinua palautumaan synnytyksestä.