NISKA JA HARTIAT

 

Hoida ja ennaltaehkäise niska-hartiaseudun oireita. Ylävartalo tuntuu jäykältä ja ajoittainen tai jatkuva päänsärky häiritsee, myöskään uni ei ole levollista. Näihin ongelmiin niska-hartiaseudun verkkovalmennus on loistava keino löytää helpotusta ja apua. Kaula, niska, hartiat ja kädet saavat 4 viikonaikana uuden tunteen, kun lyhyillä harjoituksilla poistetaan oireet ja aktivoidaan pienetkin tukilihakset.

988x298-niska.jpg

KENELLE NISKA ja HARTIAT VALMENNUS ON TARKOITETTU?

Tarvitsetko pitkäaikaisen avun niska-hartiaseudun vaivoihin? Niska-hartiaseudun verkkovalmennus on suunniteltu helpottamaan oireita ja pitämään ne poissa pitkään.

Harjoittelu on helppo tehdä videon mukana ja videot kestävät vain noin 15 minuuttia, eli vain 1% vuorokaudesta.

Niska-Hartiaseudun verkkovalmennus huomioi koko ylävartalon, jolloin mahdollisen kivun aiheuttajan heijastekivutkin saadaan hoidettua, Oli aiheuttaja sitten käsissä tai yläselässä.

Koko verkkovalmennus kestää vain 4 viikkoa ja tämä riittää! Tiedämme sen.

Valmennus sisältää:

9 harjoitteluvideota ylävartalon hyvinvointiin

4 videota tietoa, ohjeita ja harjoitteita ylläpitää hyvinvointia. Esimerkiksi kuinka käsiä huolletaan ja kuinka silmien väsyessä voit antaa silmänpohjille ja kasvoille palauttavan harjoitteen.

Tietoa unesta ja palautumisesta

3 harjoitteluvideota rauhoittamaan mieltä ja kehoa.

Yhteensä 21 videota


Valmennus tarjoaa sinulle:

- Kipujen ja oireiden poiston niska-hartiaseudulta

- Auttaa pitämään oireet poissa pitkään

- Parantaa unesi laatua

- Opit alentamaan jännittyneisyyttä ja stressitasoa

- Valmennuksessa saat tietoa hyvinvoinnista

Valmennuksen jälkeen materiaali on käytettävissä vielä kuukauden jos haluat jatkaa harjoittelua ja oppia pitämään niska-hartiaseudun kivuttomana.


HARJOITUSTEN TEKO

Verkkovalmennuksen ensimmäisillä viikoilla voit tehdä kaksi 15 minuutin harjoitusta päivässä, tai vain toisen. Aamu/päiväharjoitus aktivoi tukilihakset ja avaa liikeratoja, jotta olet valmiina päivään.

Iltaisin / töiden jälkeen tehtävällä harjoitteella rauhoitat kehoa ja poistat jännitystä kehosta, jolloin ylävartalo voi palautua tehokkaammin päivästä.

HUOM! Mikäli sinulla on tapahtunut äkillinen vammautuminen kaularangan alueelle suosittelemme varmistamaan soveltuvuuden lääkäriltäsi. Jos niska-hartiaseudun kipuun liittyy korkea kuume, rintakipu tai oksentelu, suositamme aluksi yhteyttä lääkäriin ja kertoa oireistasi ja varmistaa harjoittelun sopivuuden.


hinta 69€

Osta valmennus 20.11 mennessä ja saat -15%

Käytä koodia: vvpromo15