SELKÄ

 

Hyvästele alaselän vaivat!

Selän verkkovalmennuksella helpotat ja ennaltaehkäiset selän oireilua.

Valmennuksen harjoitteilla selän liikkuvuutta lisätään lempeästi ja tukilihaksistoa vahvistetaan.

Vetreä ja vahva selkä myös pysyy oireettomampana. 

988x298selka.jpg

KENELLE SELÄN VALMENNUS ON TARKOITETTU?

Selän valmennus on tarkoitettu helpottamaan erityisesti alaselässä tuntuvia ongelmia, esimerkiksi jäykkyyttä ja jomotusta. Valmennus myös ennaltaehkäisee ongelmien syntyä ja on erinomainen myös aktiiviliikkujalle kehittämään lantion oikeaa asentoa ja selän tukilihaksia.


Valmennus tarjoaa sinulle:

- Kipujen ja oireiden poiston alaselän alueelta

- Auttaa pitämään oireet poissa pitkään

- Parantaa unesi laatua

- Lisää liikkuvuutta ja aktivoi tukilihaksia

- Opit alentamaan jännittyneisyyttä ja stressitasoa

- Valmennuksessa saat tietoa hyvinvoinnista

Ohjausvideot (yhteensä 26 videota) on koottu eteneväksi noin 4 viikon harjoitesarjaksi tai yksittäin erikseen tehtäväksi itselle sopivaan aikaan.


HARJOITUSTEN TEKO

Valmennukset on helppo tehdä videon mukana kotona tai matkalla. Suurin osa liikkeistä tehdään lattialla ja apuna osassa liikkeissä voit käyttää pientä pyyhettä tai tyynyliinaa. Harjoitukset kestävät n. 15 minuuttia ja mikäli haluat tehostaa valmennuksen vaikutuksia, voit tehdä harjoitusten päälle 10 minuutin lisäharjoitteen, joka on suunniteltu täydentämään tekemääsi valmennusta.

Harjoitukset on koottu fysioterapeutteja kuunnellen, jotta taataan tehokas ja turvallinen valmennus.

HUOM! Ole yhteydessä lääkäriin ennen valmennuksen aloittamista, mikäli jaloissasi tuntuu heikkoutta, tunnottomuutta tai puutumista, virtsaaminen ei onnistu tai uloste karkaa, selkäkipu ei lievity levossa, selkäkipuun liittyy kuumetta, yleisvointi heikkenee tai kipu pahenee koko ajan, tai selkäkipuun liittyy kovaa vatsakipua.


hinta 69€