• Laji:
  • Kategoria:
  • Kesto:
  • Arviot:

VALMENNUS VERKOSSA

ALOITA PAREMPI HUOMINEN TÄNÄÄN!

Tehokkaat ja Helpot valmennukset kehonhuoltoon ovat saatavilla.

  • Pitkäkestoinen apu niska-hartiaseudun oireisiin ja päänsärkyyn.
  • Helpotus alaselän kipuiluun, selän vahvistamiseen sekä parempaan ryhtiin.
  • Turvalliset harjoitukset raskausajan harjoitteluun ja synnytyksestä palautumiseen.

Et tarvitse apuvälineitä tai kuntosalijäsenyyksiä. Lyhyet ja tehokkaat harjoitukset on mahdollista tehdä oman kodin rauhassa. Tutustu valmennuksiimme ja aloita parempi huominen tänään!


VALMENNUSPAKETIT

Halusimme luoda verkkovalmennukset, jotka eivät vie kauaa aikaa, ovat tehokkaita ja turvallisia sekä niiden vaikutus kestää pitkään. Valmennuksien videot ovat selkeitä ja harjoitukset on helppo tehdä niiden mukana. Aiempaa kokemusta et tarvitse. Valmennukset on jaettu lyhyiksi ja tehokkaiksi osiksi, jotta niiden tekeminen arjessa on vaivatonta.

Emme arvaile harjoituksien tehoa tai turvallisuutta, vaan olemme fysioterapeutteja kuunnellen koonneet verkkovalmennukset, jotta varmistamme turvallisuuden, soveltuvuuden ja tehokkuuden. Tämä siksi, jotta Sinä saat parhaan mahdollisen avun helposti.

Erilliset kuntoiluvälineet tai kuntosalijäsenyys ovat tarpeettomia valmennuksien harjoitteiden tekemisessä. Osassa harjoituksissa apuvälineenä voi olla pieni pyyhe tai tyynyliina. Valmennuksilla saat nopeasti pitkäkestoisen avun hyvinvointiin.

NISKA JA HARTIAT

Hoida ja ennaltaehkäise niska-hartiaseudun oireita. Tuntuuko ylävartalo jäykältä, ajoittainen tai jatkuva päänsärky häiritsee ja unikaan ei ehkä ole levollista. Näihin ongelmiin niska-hartiaseudun verkkovalmennus on loistava keino löytää apu ja helpotus. Kaula, niska, hartiat ja kädet saavat neljän viikon aikana uuden tunteen, kun lyhyillä harjoituksilla poistetaan oireet ja aktivoidaan pienetkin tukilihakset.

Tarvitsetko pitkäaikaisen avun niska-hartiaseudun vaivoihin? Niska-hartiaseudun verkkovalmennus on suunniteltu helpottamaan oireita ja pitämään ne poissa pitkään. Harjoittelu on helppo tehdä videon mukana. Niska-Hartiaseudun verkkovalmennus huomioi koko ylävartalon, jolloin mahdollisen kivun aiheuttajan heijastekivutkin saadaan hoidettua, oli aiheuttaja sitten käsissä tai yläselässä. Koko verkkovalmennus kestää vain neljä viikkoa ja tämä riittää! Tiedämme sen.

SELKÄ

Hyvästele selän vaivat! Verkkovalmennuksella helpotat ja ennaltaehkäiset alaselän oireilua ja ylläpidät tervettä selkää. Selkää vahvistamalla myös ryhti paranee. Valmennuksen harjoitteilla selän liikkuvuutta lisätään lempeästi ja tukilihaksistoa vahvistetaan. Harjoitteet on vaivattomia ja helppo tehdä kotioloissa ilman apuvälineitä lyhyissä jaksoissa.

Vetreä ja vahva selkä myös pysyy oireettomampana.  Selän valmennus on tarkoitettu helpottamaan erityisesti alaselässä tuntuvia ongelmia, esimerkiksi jäykkyyttä ja jomotusta. Valmennus myös ennaltaehkäisee ongelmien syntyä ja on erinomainen aktiiviliikkujalle kehittämään lantion oikeaa asentoa ja selän tukilihaksia.

Selän valmennuspaketin lisäksi saat lisätietoa selästä, sekä unesta ja rentoutumisesta.

RASKAUSAIKA JA SYNNYTYKSESTÄ PALAUTUMINEN

Oikeanlainen harjoittelu raskausaikana on turvallista, helpottaa synnytykseen valmistautumista ja auttaa ylläpitämään jaksamista. Myös synnytyksestä on mahdollista palautua nopeammin. 

Suositut raskausajan valmennukset on luonut raskausaikaan erikoistunut fysioterapeutti Kaisa Pernu. Valmennuksessa saat valmiit lyhyet harjoitteet, joita on helppo tehdä omaa oloaan kuunnellen videon mukana.

Tutustu raskausajan valmennuksiin tai osta vaikka lahjaksi.


SUOSITUIMMAT VALMENNUKSET

VALMENNUSTIIMI

Kaisa Pernu

fysioterapeutti

Olen perehtynyt neurologisen fysioterapian lisäksi äitiys- ja lantionpohjafysioterapeutiksi. Opiskellut raskausajan ja synnytyksen jälkeistä liikkumista, sekä syventänyt tietämystäni erkaumakuntoutuksesta. Myös raskausajan hieronta kuuluu osaamisalueelleni.

Haluan tarjota parasta mahdollista apua asiakkailleni ja uusinta mahdollista tutkittua tietoa. Raskausajan verkkovalmennus mahdollistaa tiedon ja harjoitusten tuomisen useammalle henkilölle ympäri Suomea. Toivon pystyväni antamaan tietoa ja harjoituksia mukavampaan raskausaikaan ja tehokkaampaan synnytyksestä palautumiseen.

– Kaisa

Tino Jalonen

Urheiluhieroja ja ryhmäliikuntaohjaaja

Elin pitkään ajatuksessa, että liikunta on pakkopullaa enkä nauttinut siitä lainkaan! Kun itse sain inspiraation aloittaa liikunnan, löysin oman tavan liikkua ja nautin siitä. Tuo innostus kasvoi ja aloin ohjata ryhmäliikuntaa ja opiskelin urheiluhierojaksi. Näitä kahta alaa yhdistämällä olen saanut auttaa ihmisiä hyvinvoinnin parissa. On palkitsevaa pystyä tarjoamaan apua ihmisille ja auttaa heitä voimaan paremmin arjessa sekä nauttimaan elämästä.

Valmennus Verkossa verkkovalmennuksien kautta minulla on mahdollisuus auttaa useita ihmisiä, joiden luokse en normaalisti pääsisi. Toivon että verkkovalmennukset ovat miellyttävä tapa hoitaa kehoa ja harjoitteet eivät edes tunnu pakkoliikunnalta.

Kiitos, että valitsit verkkovalmennuksemme. Nautinnollisia hetkiä harjoitusten parissa!

– Tino

Kira Tiivola
Personal trainer, LCF Life Coach, terveysvalmentaja

Pohjakoulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Hyvinvointialan koulutukseltani olen auktorisoitu personal trainer, LCF life coach, Mindfulness tunnetaitovalmentaja sekä terveysvalmentaja. Lisäksi olen opiskellut ravintokonsultaatiota ja toimin painonhallintaohjaajana.

Valmentajana olen helposti lähestyttävä ja erityisosaamistani on hahmottaa hyvinvointisi kokonaisuutena. Vuosien kokemuksella yksilö- ja ryhmävalmennuksista sekä vankalla koulutuspohjallani pyrin löytämään ratkaisukeskeisen valmennuksen kautta sinulle asiakkaanani sinun voimavarasi ja elämäsi realiteetit huomioivan valmennuskokonaisuuden.
Valmennuksissa asetamme kanssasi sinulle konkreettiset hyvinvointitavoitteet sekä luomme toimintasuunnitelman tukemaan tavoitteidesi toteutumista.


Nähdään valmennuksissa, kiitos kun olet mukana

– Kipa


UUSIMMAT VALMENNUKSET

Scroll to top