YRITYS

Valmennus Verkossa syntyi halusta tarjota ihmisille apua yleisimpiin tuki- ja liikuntaelin vaivoihin. Olemme liikunta- ja kuntoutusalalla työskenteleviä ammattilaisia, joiden tiedon, kokemuksen ja verkostojen kautta loimme valmennusten harjoitteet. Haluamme tarjota parhaan avun ihmisille valmennustemme kautta, jotta valmennuksen tehneet voisivat nauttia elämästä vaivattomammin.

Halusimme myös tuoda tarjolle turvalliset ja tehokkaat harjoitteet raskausajalle ja synnytyksestä palautumiseen. Nämä valmennukset helpottavat raskausaikana jaksamista ja synnytyksestä palautuminen olisi mutkattomampaa. 

.

 

 
Valmennus_Verkossa_Tino.jpeg

TINO JALONEN

Liikunnan ohjaaja ja koulutettu hieroja. 

 

Elin pitkään ajatuksessa, että liikunta on pakkopullaa enkä nauttinut siitä lainkaan! Kun itse sain inspiraation aloittaa liikunnan, löysin oman tavan liikkua ja nautin siitä. Tuo innostus kasvoi ja aloin ohjata ryhmäliikuntaa ja opiskelin hierojaksi. Näitä kahta alaa yhdistämällä olen saanut auttaa ihmisiä hyvinvoinnnin parissa. Mikään ei ole niin palkitsevaa, kuin pystyä tarjoamaan apua ihmisille ja että he voivat paremmin arjessa sekä nauttivat elämästä.

 

Valmennus Verkossa verkkovalmennuksien kautta minulla on mahdollisuus auttaa useita ihmisiä, joiden luokse en normaalisti pääsisi. Toivon että verkkovalmennukset ovat miellyttävä tapa hoitaa kehoa ja harjoitteet eivät edes tunnu pakko liikunnalta. 

 

Kiitos, että valitsit verkkovalmennuksemme. Nautinnollisia hetkiä harjoitusten parissa!

 

- Tino

 

VV_Kipa.jpg

Kira Tiivola

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija

Valmentajanan olen helposti lähestyttävä ja erityisosaamistani on hahmottaa hyvinvointisi kokonaisuutena. Vuosien kokemuksella yksilö- ja ryhmävalmennuksista sekä vankalla koulutuspohjallani pyrin löytämään ratkaisukeskeisen valmennuksen kautta sinulle asiakkaanani sinun voimavarasi ja elämäsi realiteetit huomioivan valmennuskokonaisuuden.

Valmennuksissa asetamme kanssasi sinulle konkreettiset hyvinvointitavoitteet sekä luomme toimintasuunnitelman tukemaan tavoitteidesi toteutumista.

Pohjakoulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Hyvinvointialan koulutukseltani olen auktorisoitu personal trainer, LCF life coach, Mindfulness tunnetaitovalmentaja sekä terveysvalmentaja. Lisäksi olen opiskellut ravintokonsultaatiota ja toimin painonhallintaohjaajana.

Nähdään valmennuksissa, kiitos kun olet mukana

- Kipa

 
 
Valmennus_Verkossa_Kaisa.jpeg

Kaisa Pernu


fysioterapeutti

Olen perehtynyt neurologisen fysioterapian lisäksi äitiys- ja lantionpohjafysioterapeutiksi. Opiskellut raskausajan ja synnytyksen jälkeistä liikkumista, sekä syventänyt tietämystäni erkaumakuntoutuksesta. Myös raskausajan hieronta kuuluu osaamisalueelleni.

Haluan tarjota parasta mahdollista apua asiakkailleni ja uusinta mahdollista tutkittua tietoa. Raskausajan verkkovalmennus mahdollistaa tuoda tiedon ja harjoitusten tuomisen useammalle henkilölle ympäri Suomea. Toivon pystyväni antamaan tietoa ja harjoituksia mukavampaan raskausaikaan ja tehokkaampaan synnytyksestä palautumiseen.

- Kaisa